Facade huis provence.jpg

  Werkwijze van CampSpot

  DE WERKWIJZE VAN CAMPSPOT IN 5 STAPPEN

  1. Je ziet een mooie Glamping accommodatie in combinatie met vlucht en autohuur en reserveert deze op de website. 

  2. CampSpot controleert de prijs en de beschikbaarheid van je gewenste vakantie. 

  3. Bij beschikbaarheid kun je de reis betalen per Ideal, Creditcard of indien gewenst nadat je eerst een factuur ontvangt. Is de vakantie niet meer beschikbaar dan neemt CampSpot contact met je op om de mogelijke alternatieven te bespreken.

  4. Indien je de reis direct betaalt, wordt de reis definitief vastgelegd. Indien je niet direct wenst te betalen dan kan je kiezen om een factuur te ontvangen. Na betaling van de factuur wordt de vakantie nogmaals gecontroleerd en bij beschikbaarheid wordt de vakantie vastgelegd.*

  5. Uiterlijk twee weken voor vertrek ontvang je de reisbescheiden. Mocht je vertrekdatum van je vakantie binnen deze twee weken vallen, dan ontvang je direct na het vastleggen de reisbescheiden.

  DE ROL VAN CAMPSPOT

  CampSpot biedt verschillende reizen en onderdelen aan. Het gaat hierbij voornamelijk om reizen die worden samengesteld uit losse reisonderdelen, maar ook om pakketreizen zoals Fly en Drive pakketten. CampSpot biedt deze reizen aan, waarbij de rol bij het vastleggen van de reis(onderdelen) kan verschillen. CampSpot biedt reizen aan onder eigen naam aan, waarbij zij dan als reisorganisator optreedt. CampSpot biedt ook reizen aan namens een derde reisorganisator. CampSpot treedt dan op als reisbemiddelaar. De reizen die worden samengesteld uit verschillende losse reisonderdelen worden door CampSpot namens en in naam van de klant vastgelegd. Hier treedt CampSpot slechts als opdrachtnemer op en is de hoofdboeker de opdrachtgever. De opdracht bestaat uit het vastleggen van de gewenste reisonderdelen namens en in naam van de reizigers.

  De reizen waarbij CampSpot als reisorganisator optreedt worden onder de verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid van CampSpot uitgevoerd. Als CampSpot optreedt namens een derde reisorganisator dan worden de reizen onder verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid van de betreffende reisorganisator uitgevoerd. Bij losse reisonderdelen waarbij CampSpot deze vastlegd namens en in naam van de klant, ligt de verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid van de correcte uitvoering van de geboekte reisonderdelen bij de betreffende uitvoerder/aanbieder. CampSpot is dan ook in deze gevallen slechts een reisbemiddelaar. 

  Per reis(onderdeel) wordt op de CampSpot website duidelijk vermeld of CampSpot optreed als reisorganisator, reisbemiddelaar of dat CampSpot optreed namens de klant. Zo weet je vooraf waar je aan toe bent en wat je precies boekt.  

  Zodra je een reis hebt gekozen kom je in het boekingsproces en afhankelijk van de gekozen reis kan deze eventueel direct worden afgerekend waarbij de reis en reisonderdelen direct worden vastgelegd. Indien je per factuur wenst te betalen dien je er rekening mee te houden dat de reis pas wordt vastgelegd nadat de factuur is betaald. Het kan soms gebeuren dat de reis na betaling - maar vóór het vastleggen - duurder is geworden. Het verschil dient betaald te worden of je kunt ervoor kiezen om kosteloos te annuleren*.

  In sommige gevallen is het (nog) niet mogelijk om de reissom direct online te betalen. CampSpot stuurt je dan bij beschikbaarheid van de reis(onderdelen) een factuur. Hierbij dien je rekening te houden dat de reis pas na betaling wordt vastgelegd en tussentijdse prijswijzigingen voor rekening van de klant komt.

  * Na betaling factuur:

  Na betaling van de factuur vindt er nog een laatste controlemoment plaats. In uitzonderlijke gevallen kan het zo zijn dat de prijs is gestegen tussen het moment van verzending van de factuur en de betaling ervan. Daarom attenderen we je er nogmaals op om de factuur zo snel mogelijk te voldoen, om prijsstijgingen zoveel mogelijk te voorkomen. Mocht je niet akkoord zijn met deze prijsstijging dan kan je de vakantie uiteraard kosteloos annuleren en wordt de vakantie niet vastgelegd.

  EXTRA INFORMATIE

  - De wet ‘Koop op Afstand’ is niet van toepassing op reisproducten zoals vliegtickets, glamping accomodaties, hotels, camper – en autohuur, pakketreizen en verzekeringen.

  - Annuleren en wijzigingen: Mocht je de vakantie nadat deze betaald en vastgelegd is willen annuleren dan gelden de annuleringsvoorwaarden van de uitvoerende partijen zoals het hotel of de luchtvaartmaatschappij. De meeste hotels en luchtvaartmaatschappijen hanteren 100% annuleringskosten. Daarnaast hanteren zij ook vaak erg hoge wijzigingskosten. Het is dan ook raadzaam om de gegevens van de reis en de reisgenoten goed te vermelden. Daarnaast verzoeken wij je om de ontvangen factuur en reisbescheiden direct na ontvangst te controleren op eventuele fouten. Deze fouten kunnen dan soms nog zonder kosten te worden aangepast.