zwembad huttopia .jpg

    Over CampSpot

    CampSpot acteert als reisagent en faciliteert glamping accommodatie, vlucht en autohuur tezamen. Deze elementen worden gebundeld tot een complete reis op de website van CampSpot.

    CampSpot is ontstaan vanuit de passie naar glamping, de vrijheid en de voorliefde voor de natuur. Kamperen is leuk maar brengt altijd wel behoorlijk wat werk met zich mee. Glamping biedt als extra: comfort, schone handen en minstens net zoveel plezier als kamperen. Wakker worden op een echt bed heeft bij ons toch wel de voorkeur. En dan gewoon even een echte koffie uit je Nespresso apparaat persen, terwijl je om je heen de vogels hoort fluiten. En dan vergeten we te melden dat alles wat je nodig hebt, al in je glamping accommodatie staat. Hoe fijn is dat?

    Met CampSpot zijn we ervan overtuigd dat glamping makkelijker en toegankelijker gemaakt kan worden. Zowel in het voor -en naseizoen staan er veel glamping accommodaties leeg, terwijl er tegenwoordig in veel gevallen, (hout)kacheltjes of verwarming aanwezig is. Dit maakt het glamping in de lente en herfst ook zeker zeer aangenaam en daarbij zeer betaalbaar. De prijzen van vluchten en autohuur zijn in deze perioden vaak slechts een schijntje van in het hoogseizoen. Natuurlijk kun je rijden naar Zuid Frankrijk, maar als je maar 7 dagen vakantie hebt, waarvan je er 2 of 3 onderweg bent, vinden we dat bij CampSpot zonde van je vakantie. Glamping beperkt zich natuurlijk niet alleen tot Frankrijk. Ook in Portugal, Spanje en bijvoorbeeld Slovenië wordt er enorm hard aan de weg getimmerd. Zeker naar Portugal en (Zuid Spanje) rijdt je niet even op en neer met je auto voor 7 dagen ontspanning. Met CampSpot ben je op je plaats van bestemming in een halve dag. Dat geeft jou of jullie meer tijd om te ontspannen en te genieten van een onbezorgde vakantie.