Online check in.jpg

  Online inchecken per airline

  De volgende informatie helpt je bij het online inchecken bij de luchtvaartmaatschappij. Staat de airline er niet tussen? Of heb je toch nog een vraag? Neem dan gerust contact op me de klantenservice van CampSpot. 

  TRANSAVIA

  Je kan 30 uur voor vertrek inchecken en dat dient uiterlijk 4 uur voor vertrek gedaan te zijn. Je krijgt zonder extra kosten een zitplaats toegewezen. Let op, je kan ook voor de terugvlucht pas 24 uur voor vertrek online inchecken, maar het is bij Transavia ook mogelijk om kosteloos in te checken op de luchthaven. Op de luchthaven kan je inchecken met je reserveringsnummer en identiteitsbewijs of paspoort.

  Stap 1: open de volgende URL https://www.transavia.com/nl-NL/mijn-transavia/inchecken/inloggen/
  Stap 2: vul de gevraagde gegevens in en uw boekingsnummer
  Stap 3: wanneer je de check-in voltooid hebt druk je de boardingpass(en) af en neem je ze het naar de luchthaven en incheckbalie. 

  RYANAIR

  Je kan online inchecken vanaf 4 dagen voor elke vlucht en tot maximaal 2 uur voor elke vlucht. Je krijgt zonder extra kosten een zitplaats toegewezen. Tegen bijbetaling is het mogelijk 30 dagen voor vertrek online in te checken.

  Stap 1: open onderstaande URL
  https://www.ryanair.com/nl/nl/check-in
  Stap 2: selecteer optie 1 (onder mijn boeking ophalen) en vul in: 
  - Het reserveringsnummer
  - Het emailadres
  - Kies de luchthaven van vertrek en de luchthaven van de bestemming
  - Vervolgens klik je onderaan de pagina op de knop “Doorgaan”.
  Stap 3: wanneer je de check-in voltooid hebt druk je de boardingpass(en) af en neem je ze mee naar de luchthaven en incheckbalie.

  WIZZAIR

  Als je geboekt hebt voor 15 augustus 2017 kan je vanaf 30 dagen voor vertrek inchecken en dat dient uiterlijk 3 uur voor vertrek gedaan te zijn. Heb je geboekt na 15 augustus 2017 dan kan je vanaf 48 uur voor vertrek inchecken. Je krijgt zonder extra kosten een zitplaats toegewezen.

  Stap 1: open onderstaande URL en kies vervolgens aan de rechterkant van de website voor “Check-in & boekingen”
  https://wizzair.com/nl-nl/main-page#/  
  Stap 2: vul je bevestigingsnummer in en vul de achternaam van de hoofdboeker in.
  Stap 3: wanneer je de check-in voltooid heeft druk je de boardingpass(en) af en neem je ze mee naar de luchthaven en incheckbalie. 

  EASYJET

  Je kan vanaf 30 dagen voor vertrek inchecken en dat dient uiterlijk 4 uur voor vertrek gedaan te zijn. Je krijgt zonder extra kosten een zitplaats toegewezen.

  Stap 1: open onderstaande URL en kies vervolgens aan de bovenkant van de website voor 'Boeking bijwerken' en daarna 'Online inchecken' 
  http://www.easyjet.com/nl/
  Stap 2: vul de achternaam in van de hoofdboeker en vul je boekingsreferentie in.
  Stap 3: wanneer je de check-in voltooid hebt druk je de boardingpass(en) af en neem je ze mee naar de luchthaven en incheckbalie.

  VUELING

  Je kan vanaf 3 dagen voor vertrek tot 4 uur voor vertrek gratis inchecken. Het is mogelijk om eerder in te checken tegen betaling.

  Stap 1: Open deze URL: https://tickets.vueling.com/SearchWebCheckin.aspx?Culture=nl-NL 
  Stap 2: Vul je reserveringsnummer en de luchthaven van vertrek in en klik op 'online inchecken'. 
  Stap 3: Doorloop het incheck-proces. Kies een stoel (tegen betaling) of kies de gratis optie 'willekeurige stoel' (beschikbaar van 3 dagen tot 4 uur vóór vertrek van je vlucht). Wanneer je de check-in voltooid hebt druk je de boardingpass(en) af en neem je de documenten mee naar de luchthaven en incheckbalie.

  WOWAIR

  Je vliegtickets zijn gereserveerd bij luchtvaartmaatschappij WOW Air. Je kan alleen inchecken op de luchthaven bij de incheckbalie. Online inchecken is niet mogelijk. Zorg ervoor dat je ruim op tijd voor vertrek aanwezig bent (minimaal 2 uur voor vertrek). Houdt je reserveringsnummer en paspoort bij de hand.

  NORWEGIAN

  Online inchecken is mogelijk voor de meeste vluchten binnen Europa vanaf 24 uur tot één uur voor vertrek van de vlucht. 

  Stap 1: om online in te checken ga je naar de website van Norwegian Airlines, www.norwegian.com, en kies je jouw land. bovenaan de website klik je op “My Reservations”.
  Stap 2: in het kopje “Submit travel details” vul je je reserveringsnummer en je achternaam in. Onderaan dit scherm klik je op “Search”
  Stap 3: vervolgens kan je de stappen doorlopen en print je jouw boardingpass uit. Het is van belang om je boardingpass mee te nemen naar je bestemming.

  AER LINGUS

  Je dient zelf online in te checken bij Aer Lingus. Dit kan vanaf 30 uur tot uiterlijk 2 uur voor vertrek. Dit geldt voor zowel de heen- als de terugvlucht! Tegen bijbetaling is het mogelijk 30 dagen voor vertrek online in te checken. Doorloop de volgende stappen om online in te checken:

  Stap 1: Open deze link: webcheckin.aerlingus.com/html/checkIn/checkin.html
  Stap 2: Vul in:
  - Het reserveringsnummer
  - De achternaam van de hoofdboeker
  - Klik op de knop ‘Inchecken’
  Stap 3: Nadat je het incheckproces hebt voltooid druk je de boardingpass(en) af. Neem deze mee op reis en toon het bij de incheckbalie op de luchthaven.

  JETAIRFLY

  Stap 1: open onderstaande URL 
  https://www.jetairfly.com/nl/online-check-in
  Stap 2: vul de gevraagde gegevens in en uw boekingsnummer.
  Stap 3: wanneer je de check-in voltooid heeft druk je de boardingpass(en) af en neem je ze mee naar de luchthaven en incheckbalie. 

  PEGASUS

  Je kan 48 uur voor vertrek inchecken en dat dient uiterlijk 3 uur voor vertrek gedaan te zijn. Je krijgt zonder extra kosten een zitplaats toegewezen.

  Stap 1: open onderstaande URL en kies in de linker bovenhoek voor "inchecken".
  http://www.flypgs.com/
  Stap 2: vul de gevraagde gegevens in en je reserveringsnummer (PNR).
  Stap 3: wanneer je de check-in voltooid hebt druk je de boardingpass(en) af en neem je ze mee naar de luchthaven en incheckbalie. 

  LUFTHANSA

  Je kan 23 uur voor vertrek inchecken en je krijgt zonder extra kosten een zitplaats toegewezen. Tevens is het mogelijk om op de luchthaven in te checken. Dit kan je doen met uw reserveringsnummer en paspoort.

  Stap 1: open onderstaande URL en kies in de rechter bovenhoek voor "inchecken".
  http://www.lufthansa.com/nl/en/Online-Check-in
  Stap 2: kies voor de tweede optie: "Booking reference" en vul je referentienummer in. Vul tevens de voornaam en achternaam in van de hoofdboeker. Je kan vervolgens de stappen doorlopen. 
  Stap 3: wanneer je de check-in voltooid hebt druk je de boardingpass(en) af en neem je ze mee naar de luchthaven en incheckbalie. 

  ICELANDAIR

  Je kan vanaf 36 uur tot 90 minuten voor vertrek online inchecken voor vluchten binnen Europa of naar/vanuit Canada. Voor vluchten naar of vanuit de USA kan je 24 uur tot 90 minuten voor vertrek online inchecken.

  Stap 1: open onderstaande URL
  https://checkin.si.amadeus.net/1ASIHSSCWEBFI/sscwfi/checkin?IIdentificationBookingRef=&ln=en 
  Stap 2:  vul de achternaam van de hoofdboeker en het reserveringsnummer in. Vervolgens klikt je onderaan de pagina op de knop “Continue”.
  Stap 3: wanneer je de check-in voltooid hebt druk je de boardingpass(en) af en neem je ze mee naar de luchthaven en incheckbalie. 

  CORENDON

  Je kan vanaf 48 uur tot 5 uur voor vertrek online inchecken. Tevens is het mogelijk om op de luchthaven in te checken. Dit kan je doen met uw reserveringsnummer en paspoort.

  Stap 1: Open de onderstaande URL
  www.fly.corendon.com
  Stap 2: Vul in:
  - Het reserveringsnummer
  - De datum van vertrek
  - De achternaam van de hoofdboeker
  - En klik op de knop ‘Inloggen’
  Stap 3: Nadat je het incheckproces hebt voltooid druk je de boardingpass(en) af. Neem deze mee op reis en toon het bij de incheckbalie op de luchthaven.