Ile de Re 2.jpg

    Frankrijk

    Glamping in Frankrijk is al jarenlang aan populariteit aan het winnen. Het begon vroeger allemaal met de bungalowtenten van de bekende campen. Inmiddels is het comfortniveau van de gemiddelde glamping accommodatie van veel hoger niveau. Veel glamping accommodaties doen tegenwoordig niet onder aan de gemiddelde hotelkamer of appartement. Met als extra, de gezelligheid en knusse ambiance van de camping. Bij CampSpot vind je een divers glamping aanbod in Frankrijk met name in het midden en zuiden van het land. Je kunt vliegen op Lyon, Toulouse, Bergerac, Bordeaux of Montpellier vanwaar je in ongeveer max 2 uur met je huurauto naar je glamping plek of camping rijdt. 

    Frankrijk is al decennia lang de favoriete bestemming van de Nederlander. Met recht, want "Viva La France" heeft het toch eigenlijk wel allemaal. Een intrigerende mix van diversiteit kun je terugvinden in de natuur en cultuur. Als je de echte Franse sferen wilt proeven zit je helemaal goed in de Provence en de Dordogne. Oneindige lavendel - en zonnebloemvelden, middeleeuwse dorpjes, pittoreske marktjes en natuurlijk de bourgondische keuken. En over de goede wijnen gaan we het hier niet hebben, maar de uitdrukking "joi de vivre" hebben we als Nederlanders niet voor niks gewoon in het Frans laten staan. 

    Ben je op zoek naar ongerepte natuur en een actievere vakantie, dan heb je nog meer keuze zoals bijvoorbeeld de Alpen en Pyreneeën met hun bijzondere nationale parken. Voor de lange zandstranden zit je goed aan de west kust en in het zuiden kun je je genoeg doen met baaitjes van iets kleiner formaat. Frankrijk heeft voor iedere soort vakantievierder een toegevoegde waarde. Met een verblijf in een glamping accommodatie van CampSpot zul je dit hoe dan ook ervaren. Vindt hier ons glamping aanbod voor Frankrijk. 

    Frankrijk Frankrijk Frankrijk Frankrijk Frankrijk Frankrijk Frankrijk Frankrijk Frankrijk