Glamping in luxe .jpg

  Glamping in Luxe

  Als je dit thema ziet rijst misschien meteen de vraag, is een luxe glamping vakantie echt mogelijk? Yes, dat is mogelijk. Glamping in luxe bij CampSpot betekent dat we in goede comfort in de buitenlucht kunnen verblijven, met alles wat we nodig hebben en méér. Meestal in moderne stijl en met hoogwaardige kwaliteit producten. Bij sommige glampspots betekent het dat bij de glamping accommodatie je eigen privé jacuzzi, goede sanitaire voorzieningen en goede kwaliteit bedden kunt vinden

  Glamping in luxe betekent ook verblijven in een prachtige vaak natuurlijke omgeving, waar je zowel rust ervaart als de mogelijkheid om iedere dag iets nieuws te beleven. Glamping in luxe biedt je het absolute comfort en het gemak van een hotelkamer, maar dan midden in de buitenlucht. Wat een weldaad!

  Van een ‘gewone’ lodge- of safaritent waar alles voor je klaarstaat, tot een accommodatie met nèt dat beetje extra. Waar je onder het robuuste canvas je eigen douche hebt. En kunt koken in je eigen keuken met vaatwasser. Misschien wil je wel slapen in een romantisch hemelbed, met een gaas opening in het dak uitkijkend op de sterrenhemel. Of droom je weg bij het idee van een jacuzzi op je eigen houten terras waarin je ’s avonds met je geliefde een glas wijn drinkt. Denk bijvoorbeeld aan Herbal Glamping Resort in Slovenie, met een wellness en ecologisch zwembad.

  Ben je normaal gesproken meer het type wat kiest voor comfort in een villa of huisje? En vind je het prettig dat alles voor je geregeld is, zodat jij zorgeloos kunt genieten van je welverdiende vakantie? Je alleen nog maar je koffer hoeft te pakken om af te reizen naar het vliegveld? Dan is glamping in luxe via Campspot een absolute must do! Met glamping ervaar je meer vrijheid en comfort en je hoeft niets in te leveren qua gemak. Het werkt verfrissend en je geniet meer van de natuur. Ook met kinderen is het aan te raden, omdat je nou eenmaal makkelijker vriendjes maakt op een glamping, dan in een villa. Wij bij Campspot staan voor je klaar om het je zo aangenaam mogelijk te maken!

  Glamping in LuxeGlamping in LuxeGlamping in LuxeGlamping in Luxe