glamping aan zee 1.jpg
  12 vakanties gevonden
  zoek jouw spot

  Glamping Themas

  CampSpot biedt, om het zoeken van de ideale glamping spot te vereenvoudigen, verschillende glamping themas. Sommige campings of glamping accommodaties zul je in meerdere thema's terugvinden en andere zijn heel eenduidig. Natuurlijk kun je de glamping thema's ook gebruiken om gewoon inspiratie op te doen. 

  We categoriseren de volgende thema's:

  • Glamping met Kinderen 
   Op deze campings of agriturismo kun je faciliteiten en activiteiten voor kinderen verwachten. De activiteiten en faciliteiten die deze camping of glamping plek geschikt maken voor kinderen, zijn vooral gericht op kinderen onder de 14 jaar oud. 
  • Glamping in de Natuur
   Dit thema richt zich op glamping accommodaties en campings waar de natuur centraal staat. In of nabij een bos, heuvel/berglandschap of national park. CampSpot richt zich over het algemeen op glamping in de natuur. 
  • Glamping in Luxe
   Camp in style, go glamping. Dit thema biedt het hogere segment glamping accommodaties aan. Je vindt hier een goed bed en uitstekend uitgeruste glamping accommodaties. Vaak bijvoorbeeld met een jacuzzi of wellness erbij of op de locatie zelf. 
  • Glamping Kleinschalig 
   Klein, knus en overzichtelijk, wat voor de één kleinschalig is, is voor de ander soms groot. Bij Campspot richten we ons op middelgrote en kleinere glamping spots bij campings en agriturismo's. Kleinschalig houdt voor ons in minder dan 25 glamping of camping plekken. In een enkel geval is de sfeer knus en valt het niet op dat je op een grotere camping zit. In dat geval kan het wel eens zijn dat er iets meer plekken zijn dan hierboven genoemd. 
  • Glamping aan Zee
   Een camping of glamping spot dichtbij of aan zee biedt toch altijd net wat extra's. Glamping aan zee biedt in de meeste gevallen de camping of glamping accommodatie direct aan het strand. In een enkel geval zit er een paar kilometer tussen en ligt het in de buurt van de zee. Bij dit thema ligt de campng nooit verder dan 5 km van zee. 
  • Glamping Outdoor & Actief 
   Houd je van natuur en activiteiten in de buitenlucht? Dit thema biedt glamping spots en campings in de natuur met een ideale omgeving om te hiken/wandelen, fietsen, mountainbiken, kanoën en bijvoorbeeld canyoning. In de meeste gevallen kun de spullen huren bij de camping of anders in de buurt. 
  • Glamping met Zwembad
   Met of zonder kinderen, een glamping met zwembad maakt je verblijf altijd compleet. Een aantal campings bieden ook een kinderzwembadje naast het grotere zwembad. Dit staat aangegeven bij de faciliteiten. 
  Glamping ThemasGlamping ThemasGlamping ThemasGlamping Themas